Talks/Foredrag

The text on this page is only in Danish. For now. But I actually also give my talk in English and you are welcome to write me if you want to know more.

***

"Det var et fantastisk foredrag Peter leverede. Det var en stærk oplevelse om forbrydelse, frygt, følelser, vold og afsavn. Peter formåede at levere foredraget med humor og alvor, meget spændende og kan absolut anbefales".

- Kræftens Bekæmpelse, Favrskov lokalforening (oplæg for +50 voksne)

Jeg holder foredrag om mig og min penneven på dødsgangen i USA. Herunder er der lidt flere detaljer om foredraget og nogle anmeldende ord fra tidligere tilhørere. Du er altid velkommen til at kontakte mig for mere information og for en uforpligtende snak om pris og format. Brug enten formularen nederst på siden eller skriv til peter@krogh.net.

***

​​

Jeg har siden vinteren 2016/17 været i kontakt med min penneven på dødsgangen i USA en gang om ugen. Som oftest snakker vi over fængslets skype-lignende system, men ellers skriver vi mails. Jeg har også besøgt ham inde på dødsgangen flere gange.

Mit foredrag består af min penneven, der via videooptagede samtaler med mig fortæller om sit liv og sine tanker, mens jeg mellem videoerne tilføjer kontekst og svarer på spørgsmål om mine moralske skrupler og tanker om at være så tæt på en mand, der snart skal dø.

 

Da humøret og tankerne på dødsgangen skifter fra dag til dag, ændrer foredraget sig også, og jeg har indtil videre ikke holdt to ens foredrag. Jeg forsøger derudover altid at tilpasse oplægget, billederne og videoerne til den aldersgruppe og de mennesker, der skal se og lytte med.

 

Foredraget henvender sig både til voksne og unge, om end jeg ikke anbefaler foredraget til skoleelever under 9. klasse. Fordi det er et tungt emne, og de engelske videoer kan være svære at forstå trods undertekster.

 

Længde: Foredraget tager som udgangspunkt 70-80 minutter, og derefter er der plads til spørgsmål. Længden kan tilpasses, og jeg har holdt et foredrag så kort som 20 minutter.

 

Pris: Skriv til mig, og så laver vi en aftale. Honoraret afhænger af sted og størrelse. Skoler og institutioner for unge med problemer kan få mig på besøg til en særlig pris.

 

Booking: Via formularen nederst på siden eller via peter@krogh.net

***

"Vi har haft Peter Krogh Andersen til en sogneaften i Elev og var meget berørte af hans fortælling om sit møde med Cleveland og det amerikanske retssystem. Særligt indtryk gjorde det, at Peters oplæg var krydret med mange videooptagelser af hans samtaler med Cleveland, som vi derfor fik en særlig fornemmelse af som person. Den personlige vinkel og dilemmaerne omkring kontakten med en dødsdømt blev fornemt formidlet. Hermed vores varmeste anbefalinger."

- Sognepræsten i Elev Sogn i Østjylland (foredrag for 50-60 mennesker)

"Peter leverede et fantastisk foredrag for vores elever, hvor alle – lærere som elever – sad tryllebundne i små to timer, mens vi virkelig fik noget at tænke over fra den virkelige verden. At blive hevet ud af sin egen lille boble i trygge Danmark for at blive inviteret ind i en barsk og medrivende historie fra dødsgangen i USA er noget vi varmt vil anbefale alle voksne og unge mennesker – ikke mindst for at få sat sin egen hverdag i perspektiv".

- De ansatte på det socialpædagogiske opholdssted Kanonen (oplæg for 25-30 elever) 

 

"Under oplægget var de helt opslugte af Peters indlevende og autentiske beretning, samt den dialog og debat de indgik i. Og efter oplægget var såvel elever som kollegaer fanget i følelsernes vold, og debatten om emner som dødsstraf, USA vs. DK, næstekærlighed og journalistens rolle fortsatte i flere undervisningstimer og pauser den efterfølgende periode. Vi anbefaler på det kraftigste Peter Krogh Andersens oplæg".

- Lektor og studievejleder på Aarhus Akademi (Tre oplæg x 60 elever)

"Vi havde i forbindelse med emnet Crime and punishment den glæde at få Peter ud for at holde oplæg for vores 9. årgang. Til trods for at vi havde havde givet ham de værst tænkelige arbejdsvilkår og booket ham til fredag over middag, fangede han vores 60 elever i halvanden time med sine indlevende fortællinger om livet på dødsgangen."

- Lærer på Rønbæksskolen i Hinnerup (oplæg for 60 elever)

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

adanepassedby.com © 2018